Nieuw vanaf september 2018:  B&B  "De Waalhoeve"

Uwzelf of familie en vrienden verwennen met een heerlijk B&B verblijf op onze prachtige woonboerderij nabij de Veluwezoom?

Wilt u komen relaxen met vriend, vriendin of familie en u onderdompelen in natuur, rust en wellness? Kom dan naar onze woonboerderij De Waalhoeve waar u heerlijk kunt genieten van een luxe B&B met eigen badkamer en eigen separaat toilet.

Onze B&B kenmerkt zich door het gebruik van ecologische en biologische producten, het beddengoed en handdoeken worden bv gewassen met water uit De Sprengen! Dit is wassen met de zuiverheid van Bronwater!

Onze stroom wordt zelf verkregen door onze 32 zonnepanelen en het luxe ontbijt is voorzien van heerlijke streekproducten en o.a. eigengemaakte notenbrood.

Daarnaast kunt u o.a urenlang  fietsen met de mooie fietsroutes die voor onze deur starten en u brengen naar de Veluwe of de prachtige Hanzestad Doesburg (ca.2 km) met authentieke gevels en middeleeuws straatpatroon. Uitkijkend over de uiterwaarden tijdens een lunch of diner vanaf een terras bij 1 van de vele restaurantjes in de omgeving.

Na een heerlijke dag erop uit te zijn geweest kunt u genieten en bv een keuze maken uit 1 van de massages die wij aanbieden via mijn PraktijkRelax4You zodat u relaxed en ontspannen naar huis gaat!

Kijk op onze website http://www.dewaalhoeve.nl (Wij gaan 8 september open!) of bel voor een afspraak naar 06-47990954. U kunt ook onze Facebook pagina De Waalhoeve liken!