Nieuw vanaf september 2018:  B&B  "De Waalhoeve"

B&B De Waalhoeve staat garant voor Rust, Ruimte en Relaxen.

Wilt u komen relaxen met vriend, vriendin of familie en u onderdompelen in natuur, rust en wellness? Kom dan naar onze woonboerderij De Waalhoeve waar u heerlijk kunt genieten van een luxe B&B met eigen badkamer, koffie/thee met zitje, eigen opgang en uitgebreid ontbijt.

Onze B&B kenmerkt zich als grotendeels zelfvoorzienende boerderij. We maken brandstof van ons paardenmest, hebben 32 zonnepanelen, gebruiken onze moestuin en onze kippen leggen heerlijke eitjes.

We zij de 1e B&B die Ambassadeur is van Liemerstrots en ons uitgebreid ontbijt is dan ook voorzien van heerlijke streekproducten en o.a. eigengemaakte notenbrood.

Daarnaast kunt u o.a urenlang  fietsen met de mooie fietsroutes die voor onze deur starten en u brengen naar de Veluwezoom of de prachtige Hanzestad Doesburg (ca.3 km) met authentieke gevels en middeleeuws straatpatroon. Uitkijkend over de uiterwaarden tijdens een lunch of diner vanaf een terras bij 1 van de vele restaurantjes in de omgeving.

Wij hebben mooie afspraken met Het Arsenaal in Doesburg voor een 3- of 4 gangen diner en als gast van onze B&B krijgt u 50% korting op een De Luxe massagearrangement voor 2 personen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Kijk op onze website http://www.dewaalhoeve.nl  of bel voor een afspraak naar 06-47990954. U kunt ook onze Facebook pagina De Waalhoeve liken!